Wedstrijdverslag

Club Brugge begint seizoen slap en verliest eerste wedstrijd

Club Brugge begint seizoen slap en verliest eerste wedstrijd

31-07-2022 18:14

Club Brugge heeft zijn eerste wedstrijd van dit seizoen verloren. De landskampioen van afgelopen seizoen oogde slap en futloos en verloor met 2-1 van een gretig ogend KAS Eupen.

Noa Lang begon de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen als enige Nederlander in de basiself. Ruud Vormer en Bjorn Meijer zaten op de bank. Laatstgenoemde mocht na een uur spelen nog invallen. Charles de Ketelaere zat niet bij de wedstrijdselectie. De Belg is op dit moment bezig met het realiseren van een transfer naar AC Milan. 

Club Brugge oogde erg slap en liep in de eerste minuut al tegen een achterstand aan. Gary Magnée, ex-speler van Club Brugge, zette via een kopbal KAS Eupen op voorsprong. Via Ferran Jutgla deed de uitploeg nog iets terug en werd het 1-1, maar uiteindelijk maakte Smail Prevljak de bevrijdende treffer voor KAS Eupen. De thuisploeg speelde de wedstrijd uit met tien spelers, omdat doelpuntenmaker Magnée na een tweede gele kaart moest vertrekken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!