Opstellingen

Ten Hag kiest voor teruggekeerde Ronaldo, Martínez, Eriksen én Van de Beek

Ten Hag kiest voor teruggekeerde Ronaldo, Martínez, Eriksen én Van de Beek

31-07-2022 16:01 Laatste update: 16:18
1

Cristiano Ronaldo staat - zoals hij vrijdag zelf al aankondigde - in de basis van het laatste oefenduel van de voorbereiding van Manchester United. Erik ten Hag heeft naast een plekje voor de Portugese wereldster ook ruimte voor Donny van de Beek en Tahith Chong vanaf de eerste minuut.

Zaterdag werkten The Mancunians nog een oefenwedstrijd af met Atlético Madrid (1-0 nederlaag) in Oslo, waarna de voorbereiding zondag op Old Trafford wordt afgesloten. Om 17.00 uur Nederlandse tijd rolt de bal voor een vriendschappelijke ontmoeting met Rayo Vallecano. Aanwinsten Lisandro Martínez en Christian Eriksen mogen zich ook voor het eerst laten zien aan de United-fans.

Ten aanzien van de opstelling van zaterdag rouleert Ten Hag flink met zijn opstelling. Er staat een heel nieuw elftal op de been. Zodoende krijgt Van de Beek weer eens een kans vanaf de eerste minuut, nadat hij zich in voorgaande optredens niet wist te onderscheiden.

Ronaldo keert terug na lange tijd afwezig te zijn geweest door 'privéomstandigheden'. De aanvaller gaat zijn eerste United-minuten van dit seizoen dus maken in het laatste duel van de voorbereiding. Naar verluidt wil de doelpuntenmachine vertrekken naar een club die actief is in de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!