Transfernieuws

Transfer bevestigd: FC Utrecht verkoopt Veerman half jaar na komst alweer

Transfer bevestigd: FC Utrecht verkoopt Veerman half jaar na komst alweer

31-07-2022 15:31

Henk Veerman heeft FC Utrecht een half jaar na zijn komst van sc Heerenveen alweer verkocht. De Domstedelingen bevestigen via de officiële kanalen dat de spits is verkocht aan FC Volendam.

zijn debuut tegen SC Cambuur wist hij direct tot scoren te komen. Dit bleek echter wel zijn enige treffer in het shirt van Utrecht. "Nadat Henk een prachtig debuut had beleefd in Stadion Galgenwaard, heeft hij door zijn blessure die hij een maand later opliep minder kunnen spelen in het afgelopen seizoen", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam op de clubsite.

De moordende concurrentie voorin wordt aangevoerd als belangrijkste reden om uit elkaar te gaan. "In goed overleg hebben we hierover met elkaar gesproken en toen FC Volendam zich meldde heeft Henk aangegeven voor deze kans te willen gaan. Met FC Volendam zijn we tot overeenstemming gekomen. Wij wensen Henk veel succes in het vervolg van zijn voetballoopbaan", aldus Zuidam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!