Nieuws

Romano spreekt akkoord tegen: 'Cruciale fase in Wijnaldum-onderhandelingen'

Romano spreekt akkoord tegen: 'Cruciale fase in Wijnaldum-onderhandelingen'

31 juli - 15:09
0

In tegenstelling tot het Algemeen Dagblad meldt transferexpert Fabrizio Romano dat de huurtransfer van Georginio Wijnaldum van Paris Saint-Germain nog altijd niet is afgerond. De doorgaans goed geïnformeerde Italiaan weet dat de komende twee dagen 'cruciaal' zijn.

Uiterlijk dinsdag moet duidelijk worden of Wijnaldum daadwerkelijk naar de club van trainer José Mourinho komt. Er is volgens Romano tot op heden nog altijd geen akkoord bereikt over de voorwaarden van de huurtransfer. Het AD meldde eerder op de zondag dat de transfer al rond was en beide clubs elkaar gevonden hadden in de onderhandelingen. Die berichtgeving lijkt echter te voorbarig.

De ochtendkrant maakte niet duidelijk hoe het salaris van Wijnaldum betaald wordt. Naar verluidt verdient de Nederlanders international ruim negen miljoen euro op jaarbasis. Het is AS Roma te gortig om dat bedrag op te hoesten. De Romeinen zouden het salaris voor de helft voor hun rekening willen nemen, waar Paris Saint-Germain wil dat de Italianen het voltallige jaarloon van Wijnaldum voor hun rekening nemen. Romano maakt duidelijk dat de bal bij de Parijzenaren ligt: 'AS Roma wacht op het goede licht', zo klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie