Transfernieuws

Nottingham Forest weet van geen ophouden en presenteert twaalfde aanwinst Mangala

Nottingham Forest weet van geen ophouden en presenteert twaalfde aanwinst Mangala

31-07-2022 12:46 Laatste update: 12:49

Nottingham Forest heeft de twaalfde versterking voor het komende seizoen binnen. Orel Mangala komt over van FvB Stuttgart. De middenvelder kost de promovendus van de Premier League naar verluidt dertien miljoen euro. 

Nottingham maakt de komst van Mangala bekend via de officiële kanalen. Promoveren naar de Premier League zorgt voor een aantrekkelijker sportief en financieel plaatje. Toch is de transferperiode van Nottingham opmerkelijk te noemen: de club haalde al elf andere spelers naar de club en gaf al bijna honderd miljoen euro uit.

Mangala tekent een long-term contract, valt te lezen op de clubsite van Nottingham. De middenvelder speelde in totaal 72 wedstrijden in de Bundesliga en maakte dit jaar ook zijn debuut bij de nationale ploeg van België. Mangala werd officieel een Rode Duivel in het duel met Noord-Ierland en speelde later ook met België tegen Burkina Faso. Mangala speelde het afgelopen seizoen 29 wedstrijden voor Stuttgaart, waarin hij één keer scoorde en vier assists gaf. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!