Transfergeruchten

'PEC wil ervaring en denkt aan oude bekende: 'Bart en Bram hebben het nu druk''

GERUCHT: 'PEC wil ervaring en denkt aan oude bekende: 'Bart en Bram hebben het nu druk''

31-07-2022 12:28

PEC Zwolle wil graag nog één ervaren speler aantrekken om de verhouding tussen jeugd en ervaring beter in balans te krijgen. Het gerucht gaat dat Marcel Boudesteyn heeft oude Eredivisie-bekende Haris Medunjanin op het oog en besluit binnenkort of de 37-jarige middenvelder De Blauwvingers een contract wordt aangeboden.

Dat meldt RTV Oost. Dick Schreuder wil graag meer ervaring bij PEC Zwolle zien en denkt daarom aan de middenvelder die tussen 2005 en 2008 al bij AZ en Sparta speelachtig was. Momenteel is Medunjanin speler van FC Cincinatti met een contract dat aan het einde van dit seizoen afloopt, met optie tot een extra jaar. 

"We proberen kapitaal op te bouwen door jonge spelers beter te maken en vervolgens te verkopen", verklaart Schreuder. "Maar ervaren spelers als Bram (Van Polen, red.) en Bart (Van Hintum, red.) ervaren veel druk om jonge spelers te helpen. Dan heb ik graag een oudere speler erbij", besluit de trainer. (ForzaPECZwolle)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!