Nieuws

'Leicester City is niet onder de indruk en wijst bod van 47 miljoen euro af'

'Leicester City is niet onder de indruk en wijst bod van 47 miljoen euro af'

30-07-2022 13:20 Laatste update: 15:06

Leicester City heeft een bod op James Maddison afgewezen van veertig miljoen pond, omgerekend 47 miljoen euro. Newcastle United wil zich graag verstreken met de middenvelder en bereid een verhoogd bod voor op de spelmaker van The Foxes, meldt Sky Sports.

Leicester zou een bedrag rond de zeventig miljoen euro verlangen voor de middenvelder en veegde het bod dan ook resoluut van tafel. Ondanks meerdere blessuregevallen in de afgelopen jaren, zou Newcastle manager Eddie Howe in Maddison een 'key target' zien deze zomer. Nadat eerder Sven Botman, Nick Pope en Matt Targett werden verwelkomd, moet hij de volgende verstrekking worden voor The Magpies.

Sinds Maddison voor Leicester City speelt, maakt hij een ijzersterke indruk en is hij een onbetwiste basiskracht. Afgelopen seizoen was hij verantwoordelijk voor achttien goals namens de ploeg van manager Brendan Rodgers. In 2018 werd de 25-jarige middenvelder nog overgenomen voor 25 miljoen euro van Norwich City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!