Nieuws

Van Hanegem prefereert speelwijze Slot: 'Was niet veel nodig om het leuk te maken'

Van Hanegem prefereert speelwijze Slot: 'Was niet veel nodig om het leuk te maken'

12-11-2021 16:38

Willem van Hanegem geniet van het spel van Feyenoord, sinds Arne Slot aan het roer staat bij de Rotterdammers. Ten opzichte van diens voorganger Dick Advocaat, ziet De Kromme een hele vooruitgang.

Advocaat kreeg Feyenoord weer aan de praat en boekte resultaten, maar onder Slot gaat resultaat gepaard met goed voetbal. Van Hanegem kijkt er vol genoegen naar. "Zijn manier van denken over voetbal, waar wij van houden.. Er was niet zoveel voor nodig om het leuk te maken, zo reëel moeten we ook zijn", erkent de ras-Feyenoorder in gesprek met ESPN.

Hoewel Van Hanegem met Advocaat heeft samengewerkt bij het Nederlands elftal - hij was tussen 2002 en 2004 de assistent van Advocaat - heeft De Kromme er geen moeite mee zich kritisch uit te laten over de denkwijze van zijn oud-collega. "Dick heeft het geweldig gedaan, maar ik hou niet van dat voetbal. En wel van wat Slot laat zien met zijn jongens", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!