Nieuws

Van Bommel is realistisch: 'We spelen nog niet goed, maar kunnen veel beter'

Van Bommel is realistisch: 'We spelen nog niet goed, maar kunnen veel beter'

30-07-2022 09:45

Mark van Bommel behaalde afgelopen donderdag de derde voorronde van de Conference League door met Drita af te rekenen (0-2), maar van harte ging het niet. Dat heeft tot opluchting bij de Nederlandse trainer geleidt.

Net als Feyenoord dat in het vorige seizoen deed, ontsnapte de Belgische ploeg tegen de Kosovaren, is ook Van Bommel zich bewust. "Drita loerde weer op de counter en ook al gaven we niet veel weg, we hadden geluk dat Jean (Butez, red.) de 1-0 met een fantastische redding voorkwam", blik Van Bommel terug tegenover de Belgische media. "Hij heeft al een aantal momenten gehad waarop hij superbelangrijk was en ook nu hield hij ons staande."

Een realitycheck voor de voormalig trainer van PSV en VfL Wolfsburg, die weet dat er nog het nodige moet gebeuren. "We spelen nog niet goed, we kunnen nog veel beter, maar we houden wel voor de derde keer op rij de nul. Er staat al een echt team, dat voor elke meter vecht en ook in moeilijke wedstrijden als deze een resultaat kan pakken. Daar ben ik als trainer wel trots op."

In de volgende ronde speelt Antwerp tegen het Noorse Lillestrom.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!