Transfernieuws

'Feyenoord pakt door met Peruviaanse linksback en brengt zevencijferig bod uit'

'Feyenoord pakt door met Peruviaanse linksback en brengt zevencijferig bod uit'

30-07-2022 07:41

Feyenoord heeft geboden op linksback Marcos López. De 22-jarige Peruviaan moet het hoofdpijndossier - dat 'Wie wordt de linksback in De Kuip?' heet - oplossen.

López – spelend bij San Jose Eartquakes in de MLS – is over een half jaar transfervrij, maar de Rotterdammers zijn vastberaden om nu al toe te slaan. Feyenoord zou volgens The Athletic een bod tussen de één en twee miljoen euro hebben neergelegd in de Verenigde Staten. Mocht het de club lukken om hem aan te trekken, dan is de opvolger van Tyrell Malacia eindelijk binnen boord.

Voordat López bij San Jose Earthquakes speelde, kwam hij uit in de Peruviaanse competitie voor Sain Martín en Sporting Cristal. Naast López worden er meerder namen aan Feyenoord gelinkt, zoals die van Matías Viña (AS Roma) en Derry John Murkin (FC Volendam). Voor laatstgenoemde zouden de Rotterdammers inmiddels zijn afgehaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!