Transfernieuws

'Schuurs persoonlijk rond met Serie A-club, Ajax zet in op 15 miljoen euro'

'Schuurs persoonlijk rond met Serie A-club, Ajax zet in op 15 miljoen euro'

29-07-2022 21:51

Perr Schuurs wil Ajax verlaten voor Torino. Dat meldt de Italiaanse Sky Sports-journalist Gianluca Di Marzio. Een akkoord over de hoogte van de transfersom is echter nog ver weg.

De belangenbehartiger van Schuurs, Wessel Weezenberg, liet eerder door De Telegraaf optekenen dat zijn cliënt in de belangstelling stond van diverse Italiaanse poloegen. "De komende dagen wordt duidelijk of Perr vertrekt of blijft", zei hij vrijdag. Volgens Di Marzio is een delegatie van Torino inmiddels naar Amsterdam afgereisd om te praten over een transfer van de mandekker. Tijdens dat onderhoud wist het al tot een persoonlijk akkoord met Schuurs te komen.

Ajax zou inzetten op een transfersom van vijftien miljoen euro voor de Limburger, terwijl Torino 'flink' lager inzet. Wat het bedrag is dat de Serie A-middenmoter over heeft voor Schuurs is nog niet duidelijk. Di Marzio denkt dat beide ploegen elkaar tegemoet zullen komen. 'De verwachting is dat de deal rond de tien à twaalf miljoen euro gesloten kan worden.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!