Transfernieuws

'Eindelijk witte rook in Milaan: Club Brugge akkoord met transfersom'

'Eindelijk witte rook in Milaan: Club Brugge akkoord met transfersom'

29-07-2022 20:04

Charles de Ketaere mag zich binnenkort AC Milan-speler noemen, meldt Fabrizio Romano. Daarmee lijkt er een einde te komen aan het getouwtrek rondom de Club Brugge-sterspeler.

De transfer hing al enige tijd in de lucht. De Belgen waren al akkoord met Leeds United over een transfer van de international, maar de hoofdrolspeler zelf zag een transfer naar de Premier League-middenmoter niet zitten. Hij wilde alleen naar AC Milan verkassen. Volgens Romano zijn beide clubs tot overeenstemming gekomen over een transfersom.

Voor De Ketaelere ligt een contract tot medio 2027 klaar bij de Rossoneri. De persoonlijke voorwaarden vormden geen obstakel: naar verluidt is de Belg zelfs bereid om genoegen te nemen met een half ton minder salaris. Bij Club Brugge toucheert hij momenteel op jaarbasis 2,7 miljoen euro bruto. De verwachting is dat de officiële aankondiging dit weekend nog volgt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!