Transfernieuws

'CSKA wil zich versterken met Magallán, transfer nog niet in kannen en kruiken'

'CSKA wil zich versterken met Magallán, transfer nog niet in kannen en kruiken'

29-07-2022 13:45

CSKA Moskou is in de markt voor Lisandro Magallán. De verdediger van Ajax mag weg van de club en een vertrek naar Rusland behoort tot de opties, meldt VoetbalPrimeur. De transfer is nog niet in kannen en kruiken.

Volgens Metaratings zou de transfer van Magallán al rond zijn, maar daar is volgens VP nog geen sprake van. De Russische club is nu in onderhandeling met Ajax. Naast CSKA zouden er ook andere clubs interesse hebben in de verdediger.

In Rusland wordt er gesproken over een afkoopsom van 2,5 miljoen euro voor de Argentijn die nog één jaar vast ligt in Amsterdam. Tijdens de gehele voorbereiding maakte hij deel uit van de selectie van Alfred Schreuder. Magallán liet eerder al doorschemeren dat hij nog één jaar bij de landskampioen zo willen blijven, maar een transfer ligt nu in het verschiet.

De verdediger werd 2,5 jaar geleden voor negen miljoen euro opgepikt bij Boca Juniors. In Amsterdam wist hij echter nooit zijn draai te vinden, waardoor verhuurperiodes aan Deportivo Alavés, Crotone en RSC Anderlecht werden afgewerkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!