Transfernieuws

'Pavard staat op het punt om de Bundesliga in te wisselen voor de Premier League'

'Pavard staat op het punt om de Bundesliga in te wisselen voor de Premier League'

29-07-2022 13:05 Laatste update: 13:09

Chelsea maakt een frustrerende transferperiode door, maar lijkt nu toch een enthousiasteling te hebben gevonden. Benjamin Pavard zou ervoor openstaan om The Blues te komen versterken. De Fransman wil weg bij Bayern München.

De 26-jarige Pavard was al geheimzinnig over zijn toekomst na de verloren oefenwedstrijd tegen Manchester City (0-1). “Ik weet eerlijk gezegd niet of ik hier blijf”, klonk het. Pavard is gaan twijfelen door de komst van Noussair Mazraoui en Matthijs de Ligt. Inmiddels lijkt hij het wel te weten: een vertrek naar Chelsea lijkt een reële optie, aldus Chrisitan Falk van BILD.

Daarmee lijkt Chelsea dan eindelijk zijn gewenste rechtsbenige verdediger in huis te halen. De club uit Londen tastte al mis bij onder andere De Ligt en Jules Koundé, die naar FC Barcelona lijkt te verkassen.

Pavard maakte in het seizoen 2019/2020 de overstap van VfB Stuttgart naar Bayern, nadat hij wereldkampioen was geworden met Frankrijk. De rechtsback speelde een goed toernooi waarin hij een geweldig doelpunt maakte in de kwartfinale tegen Argentinië. Bij Der Rekordmeister kwam hij tot nog toe tot vier doelpunten in 128 wedstrijden.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!