Transfernieuws

'Overmars slaat daags na overwinning toe en pikt uitblinker van Drita op'

'Overmars slaat daags na overwinning toe en pikt uitblinker van Drita op'

29-07-2022 12:10

Royal Antwerp staat op het punt om weer een nieuwe speler aan de selectie toe te voegen. Het gaat om Arbnor Muja, een verdediger van Drita, weet Het Nieuwsblad. De Belgische club speelde afgelopen donderdag nog tegen de Kosovaren in de voorronde van de Conference League.

Het bestuur van Drita trad donderdag nog naar buiten met het nieuws dat een transfer van Muja in de maak is, dat blijkt dus om Antwerp te gaan. De club van technisch directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel won met 0-2 in Kosovo, waardoor het doorstroomt naar de derde voorronde van de Conference League. De aanvaller van Drita deed mee, maar wist niet tot scoren te komen.

Dat betekent dat Muja na één jaar trouwe dienst alweer afscheid neemt van Drita. Hij speelde 31 keer voor de club die een jaar geleden nog tegen Feyenoord speelde in de voorronde van de Conference League. Daarin wist hij acht keer tot scoren te komen en gaf hij tien assists. Tegen de Rotterdammers kwam hij twee keer in actie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!