Nieuws

Zaakwaarnemer Schuurs bevestigt interesse: 'Veel meer clubs concreet voor Perr'

Zaakwaarnemer Schuurs bevestigt interesse: 'Veel meer clubs concreet voor Perr'

29-07-2022 10:50 Laatste update: 10:57

Perr Schuurs staat in serieuze belangstelling van Torino, bevestigt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg. De kans is aannemelijk dat de 22-jarige centrale verdediger gaat vertrekken uit Amsterdam.

Schuurs moet bij Torino de naar Juventus vertrokken Gleison Bremer gaan opvolgen in Turijn. Eerder deze week meldde journalist Gianluca Di Marzio al dat de Ajacied ook in serieuze belangstelling staat van Fiorentina. Door de komst van Calvin Bassey en Owen Wijndal zal het voor Perr Schuurs steeds lastiger worden om een basisplaats af te dwingen, waardoor een vertrek aanstaande lijkt.

Zaakwaarnemer Weezenberg bevestigt de interesse. "De komende dagen wordt duidelijk of Perr vertrekt of blijft", vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. Tuttosport meldde vrijdagochtend dat Davide Vagnati, de technisch directeur van de club uit Turijn naar Amsterdam afgereisd is om de transfer van de centrale verdediger van Ajax af te ronden, maar dat klopt volgens de zaakwaarnemer niet. "Torino is een belangrijke kandidaat, maar er zijn veel meer clubs concreet voor Perr."

"Ik heb vaak genoeg aangegeven dat ik iedere week moet spelen op deze leeftijd (22, red.). We zullen in de aankomende weken gesprekken voeren over wat het beste is voor mij en wat Ajax wil", zei Schuurs afgelopen week tegenover Ziggo Sport. "Ik heb met de trainer (Alfred Schreuder, red.) gesproken en het is niet voor niets dat Ajax me totaal niet wil laten gaan. Op dit moment heb ik er vertrouwen in en moet ik laten zien wat ik kan. Meer kan ik niet doen. In de komende weken zullen we zien of de situatie verandert."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!