Nieuws

'Xavi houdt voet bij stuk: eerste Barça-speler beboet door te laat komen'

'Xavi houdt voet bij stuk: eerste Barça-speler beboet door te laat komen'

12-11-2021 15:09

Ousmane Dembélé is de eerste speler tijdens het Xavi Hernández-tijdperk die beboet is. De kersverse trainer in Camp Nou gaf te kennen de touwtjes aan te trekken en straft laatkomers.

Xavi was helder in zijn eerste week voor de groep van FC Barcelona: succes gaat alleen samen met een ijzersterke discipline. De selectie kreeg te maken met een hoop nieuwe regels. Anderhalfuur voor aanvang van de training melden op het trainingscomplex is er daar één van.

Dembélé faalde daar in de eerste week onder Xavi al gelijk in. Het Franse ESPN meldt dat de vleugelaanvaller om 8:33 uur aankwam op Ciutat Esportiva Joan Gamper, het trainingscomplex van Barcelona. De training stond gepland voor 10:00 uur, waardoor de Fransman uiterlijk 8:30 uur aanwezig diende te zijn. Dembélé is de eerste speler onder Xavi die geld in de boetepot moet stoppen. 

De Franse buitenspeler kampt momenteel nog met een hamstringblessure en is zodoende nog niet inzetbaar voor Xavi. Hoelang hij uit de roulatie is, is niet bekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!