Nieuws

Ihattaren weer op de radar: linkspoot plaatst foto met personal trainer

Ihattaren weer op de radar: linkspoot plaatst foto met personal trainer

12-11-2021 13:02

Mohamed Ihattaren heeft zijn gezicht weer laten zien na een radiostilte. De aanvallende middenvelder verdween van de radar nadat hij terugging naar Nederland, maar gaat nu aan de slag met personal trainer Jordy Best.

Op Instagram heeft trainer Best donderdagavond een foto met Ihattaren geplaatst. De twee poseren op het voetbalveld en lijken een sessie achter de rug te hebben. Ihattaren heeft de foto zelf gerepost op zijn Instagram Story.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BestPersonalSportskills(BPS) (@bestpersonalsportskills)

De foto betekent het eerste teken van leven van Ihattaren, sinds hij is vertrokken uit Italië om terug te gaan naar Nederland. De oud-PSV'er is sindsdien - niet voor het eerst - in opspraak geraakt. Hij zou hebben gelogen tegen onder meer Sampdoria en Mino Raiola.

De invloedrijke zaakwaarnemer bevestigde onlangs dat Ihattaren overwoog om te stoppen met voetballen. De foto met de personal trainer lijkt echter te laten zien dat de jeugdinternational van gedachten is veranderd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!