Nieuws

'Verdeling van salaris staat overstap van Wijnaldum naar AS Roma in de weg'

'Verdeling van salaris staat overstap van Wijnaldum naar AS Roma in de weg'

28 juli - 23:34 Laatste update: 23:35
0

AS Roma en Paris Saint-Germain zijn het donderdag niet eens geworden over de verdeling van het salaris van Georginio Wijnaldum, meldt Sky Italia. De Nederlandse middenvelder staat voor een huurtransfer naar de Italiaanse hoofdstad.

Donderdagmiddag heeft er een meeting plaatsgevonden tussen een aantal prominenten van Roma en PSG, waarin de details omtrent de huurovereenkomst van Wijnaldum besproken werden. Naar verluidt blijft het salaris van de voormalig speler van onder meer Feyenoord en PSV een groot struikelblok. De Parijzenaren willen dat Roma het volledige salaris van de Nederlandse middenvelder (zeven miljoen euro) gaat betalen, maar de Romeinen zijn niet van plan om dit astronomische salaris neer te tellen.

Volgens Sky Italia zijn er naast het salaris geen obstakels in de huurovereenkomst van Wijnaldum. Zo heeft Roma naar verluidt een optie tot koop van tien miljoen euro hebben bedongen in het huurcontract. Daarnaast ziet de Oranje-international een overstap naar de Serie A ook wel zitten. Wijnaldum zou graag de overstap willen maken met het oog op het WK in Qatar. Nadat hij afgelopen interlandperiode door bondscoach Louis van Gaal gepasseerd werd, moet hij zich komende tijd weer in de kijker spelen om in aanmerking te komen voor de WK-selectie van Oranje.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie