Nieuws

Bosch tekent na vertrek bij FC Twente voor twee seizoenen bij Willem II

Bosch tekent na vertrek bij FC Twente voor twee seizoenen bij Willem II

28-07-2022 21:25 Laatste update: 21:26
1

Jesse Bosch heeft een tweejarig contract getekend bij Willem II. De middenvelder was transfervrij na zijn vertrek bij FC Twente.

Bosch beschikt ondanks zijn 22 jaar al over redelijk wat ervaring. De middenvelder kwam namelijk al 66 keer in actie in de Eredivisie. Bosch doet een stapje terug, maar heeft erg veel zin in zijn Keuken Kampioen Divisie-avontuur. "Ik maak graag het spel, maar stroop ook mijn mouwen op om vuil werk te verrichten. Supporters zullen niet gauw van mij zeggen dat ik geen energie en strijd in de wedstrijd breng, al moet ik dat hier natuurlijk nog laten zien", vertelt hij aan de clubkanalen.

Ook technisch directeur Teun Jacobs is dolblij met de komst van de middenvelder. "Jesse is een jonge middenvelder met veel loopvermogen, die in de opleiding van FC Twente veel assists gaf en goals scoorde. Dat is er op Eredivisieniveau niet volledig uitgekomen, maar we zijn ervan overtuigd dat hij in de KKD de weg naar de goal weer weet te vinden en mede daardoor stappen in zijn ontwikkeling zet."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!