Nieuws

Brobbey heeft zich natuurlijk gek laten maken door zijn zaakwaarnemer

"Brobbey heeft zich natuurlijk gek laten maken door zijn zaakwaarnemer"

28-07-2022 21:07 Laatste update: 21:06

Johan Derksen snapt dat Ajax Brian Brobbey heeft teruggehaald naar Amsterdam. De spits moest nooit vertrekken bij de landskampioen, maar 'heeft zich gek laten maken door zijn zaakwaarnemer', vindt De Snor. 

Ajax kocht Brobbey voor ruim zestien miljoen euro terug, nadat hij een seizoen eerder voor een transfervrije overstap naar RB Leipzig koos. "Brobbey heeft zich natuurlijk gek laten maken door zijn zaakwaarnemer", vertelt Derksen in gesprek met Vandaag Inside."Die jongen was helemaal niet aan een buitenlandse club toe. Dat is een jongen die zich prettig voelt in Amsterdam. Er kwam geld om de hoek kijken en die zaakwaarnemer dacht: dan kan ik cashen. Hij heeft zich heel ongelukkig gevoeld in Duitsland."

"Hij heeft alle geluk van de wereld dat Ajax hem terugneemt, want anders hadden die Duitsers hem verkocht aan een club uit Turkije ofzo en dan was zijn carrière naar de filistijnen geweest", vervolgt Derksen, die wel begrijpt dat Ajax hem terugkoopt. "Hoeveel spitsen lopen er met de kwaliteiten van Brobbey die goedkoper zijn dan hem?"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!