Nieuws

PSV haalt opgelucht adem en kan twee nieuwe aanwinsten inzetten tegen Ajax

PSV haalt opgelucht adem en kan twee nieuwe aanwinsten inzetten tegen Ajax

28-07-2022 15:13

Naast het slechte nieuws over het wegvallen van Yorbe Vertessen heeft PSV ook goed nieuws ontvangen: Savinho en Jarrad Branthwaite hebben hun werkvergunning verkregen en zijn inzetbaar tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. 

Dat meldt PSV via de officiële kanalen. De Braziliaan en Engelsman zijn op tijd speelgerechtigd, maar het is aan trainer Ruud van Nistelrooij of het tweetal al fit genoeg is om het tegen de Amsterdammers op te nemen. Voor PSV is het in ieder geval een meevaller: zowel in de verdediging als in de aanval is de spoeling momenteel dun bij de Eindhovenaren. De extra bezetting kan in dat opzicht geen kwaad. 

Ajax en PSV strijden zaterdag om de eerste prijs van het nieuwe seizoen. In de vorige editie van de Johan Cruijff Schaal won PSV het duel met 4-0, onder meer door een sterke wedstrijd van Noni Madueke. Ajax krijgt na het duel een week rust, maar voor PSV gaat het drukke schema door: op 2 augustus is AS Monaco de tegenstander in de derde voorronde van de Champions League. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!