Transfernieuws

'Van Bronckhorst potentiële opvolger Gerrard: twee anderen in beeld bij Rangers'

'Van Bronckhorst potentiële opvolger Gerrard: twee anderen in beeld bij Rangers'

12-11-2021 09:31

Giovanni van Bronckhorst is één van de drie namen die genoemd wordt om het stokje van Steven Gerrard over te nemen als hoofdtrainer van Rangers FC. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat de Nederlander openstaat voor een Schots avontuur.

Gerrard vertrok eerder deze week naar Aston Villa, waar hij Dean Smith opvolgt. Sindsdien zit Rangers FC zonder club, waardoor de link met Van Bronckhorst snel was gelegd. Romano weet dat de oud-Feyenoord-trainer daadwerkelijk op het lijstje van de Schotse kampioen staat en dat er zelfs een gesprek op de planning staat.

Volgens de Italiaanse transferexpert heeft Van Bronckhorst oren naar de job, al is hij niet de enige potentiële opvolger van Gerrard. Twee anderen staan ook op het lijstje van Rangers FC. Zij worden echter niet bij naam genoemd.

De Nederlander zit inmiddels een jaar zonder werk, nadat hij opstapte bij Guangzhou R&F. Mede door de pandemie wilde hij dichter bij huis zijn. Een jaar na dato kan Van Bronckhorst aan de andere kant van Het Kanaal weer aan de slag als hoofdtrainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!