Transfernieuws

'De Ketelaere accepteert lager salaris bij Milan en zegt nee tegen Premier League'

'De Ketelaere accepteert lager salaris bij Milan en zegt nee tegen Premier League'

28-07-2022 11:56 Laatste update: 12:22

Charles de Ketelaere wil per se naar AC Milan toe en heeft een salarismindering van een half miljoen euro per jaar geaccepteerd. De aanvallende middenvelder wil België verlaten en kiest vooral voor het sportieve plaatje voor I Rossoneri

Dat schrijft SportItalia. Volgens het Italiaanse medium bevestigt belangenbehartiger Tom de Mul dat De Ketelaere akkoord gaat met een salarisvermindering. De Mul speelde tussen 2003 en 2007 bij de Amsterdammers en gaat tegenwoordig door het leven als zaakwaarnemer. Het Italiaanse medium schrijft dat De Ketelaere bereid is een salaris van 2.2 miljoen euro per jaar te accepteren. Momenteel verdient de Belg 2.7 miljoen euro bij Club Brugge

AC Milan trekt al lange tijd hard aan De Ketelaere, maar Brugge wil zijn sterspeler alleen voor de absolute hoofdprijs laten gaan. Volgens Het Laatste Nieuws heeft Blauw-Zwart de vraagprijs laten zakken naar 35 miljoen euro, maar zijn I Rossoneri nog niet bereidt dit bedrag op tafel te leggen.

Overigens bood Leeds United de club al veertig miljoen euro, maar De Ketelaere zit een Engels avontuur zelf niet zitten en zet vol in op een vertrek naar Milaan. Naast De Ketelaere staan de topclus ook in de rij voor Noa Lang. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!