Transfernieuws

ADO heeft beet en huurt rechtsback van Feyenoord: 'Heb er onwijs veel zin in'

ADO heeft beet en huurt rechtsback van Feyenoord: 'Heb er onwijs veel zin in'

28-07-2022 11:37 Laatste update: 11:39
1

ADO Den Haag heeft Denzel Hall voor één seizoen vastgelegd. De rechtsback wordt gehuurd van Feyenoord en mag vlieguren gaan maken in het Cars Jeans Stadion. 

Dat maakt ADO via de officiële kanalen bekend. Hall doorliep de jeugdopleiding bij Feyenoord en sloot het afgelopen seizoen aan in de hoofdmacht. De 21-jarige speler kwam slechts tot twee optredens in de Eredivisie, waarin hij vijftig minuten speelde. Het is de bedoeling dat Hall speeltijd krijgt in Den Haag en het seizoen daarop weer terugkeert in Rotterdam. 

Voor Hall is de taak simpel: zorgen dat ADO weer terugkeert naar de Eredivisie. "Ik heb onwijs veel zin om hier te gaan starten in Den Haag", zegt Hall op de clubwebsite van ADO. "De gesprekken met de club en de trainer gaven me een goed gevoel en ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor mijn carrière op dit moment. Samen met de spelersgroep, staf, en natuurlijk de supporters wil ik er dit jaar alles aan doen om weer terug te keren naar waar ADO Den Haag thuishoort."

Technisch manager Daryl Janmaat is blij met de nieuwe aanwinst. "Achterin waren we nog hard op zoek naar een versterking voor de rechtsbackpositie. Hall heeft bij Feyenoord bewezen veel talent te hebben en heeft in Rotterdam ook al zijn minuten gemaakt in het eerste. Afgelopen tijd was hij mee op trainingskamp met het eerste van Feyenoord dus Denzel is fit en klaar om meteen te beginnen." Het contract van Hall ligt tot 2024 vast bij Feyenoord. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!