Nieuws

'Verdeeldheid binnen Feyenoord over komst Gnonto: zoon Arnesen is de oorzaak'

'Verdeeldheid binnen Feyenoord over komst Gnonto: zoon Arnesen is de oorzaak'

28-07-2022 08:14 Laatste update: 12:35
2

Van de vele namen die deze transferwindow aan Feyenoord zijn gelinkt, houdt er één de gemoederen flink bezig: Wilfried Gnonto. Komt hij wel of komt hij niet? Volgens het betrouwbare 1908.nl is er verdeeldheid binnen de club.

“Het is een naam die nog steeds valt, zeker”, aldus Rutger Vinke alias Feyenoord Transfermarkt in Studio 1908, die twijfelt of de achttienjarige Italiaan naar De Kuip komt, door en wel heel opvallende reden. Sebastian Arnesen – zoon van tijdelijk afwezig technisch directeur Frank Arnesen – is mogelijk de oorzaak.

“Wanneer Gnonto naar de Eredivisie gaat, krijgt de zoon van Arnesen mandaat op hem”, aldus 1908, die stelt dat algemeen directeur Dennis te Kloese de situatie opnieuw heeft bekeken door de afwezigheid van de Deense bestuurder. “Iedereen binnen Feyenoord vindt Gnonto een goede voetballer, maar bij sommigen zit dat mandaat niet zo lekker.”

Er heerst dus enige twijfel binnen de organisatie, maar naast de aanvaller van FC Zürich staat er nog een andere naam op de lijst, die van Largie Ramazani. “Op dit moment schat ik de kansen op de komst van Ramazani hoger in dan die van Gnonto”, besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!