Nieuws

Slot verwacht Kökcü niet terug voor eerste competitieduel, Trauner nog onzeker

Slot verwacht Kökcü niet terug voor eerste competitieduel, Trauner nog onzeker

27-07-2022 23:57 Laatste update: 23:57

Orkun Kökcü moet de eerste competitiewedstrijd aan zich voorbij laten gaan, vertelt trainer Arne Slot in gesprek met ESPN. De middenvelder is nog niet fit genoeg om minuten te maken. Achter de naam van Gernot Trauner staat ook nog een vraagteken.

Kökcü raakte op de training geblesseerd en is nog niet helemaal herstelt. "Dat is iets wat je liever anders had gezien", begint Slot. "De jongens die regelmatig spelen zijn fysiek klaar voor de competitiestart. Het is inderdaad zo dat er jongens zijn die met blessures door de voorbereiding komen, die zijn er dan fysiek niet klaar voor om negentig minuten te spelen. Ik verwacht niet dat Orkun op het veld zal staan. Wat betreft Trauner is het nog afwachten."

Feyenoord is tot dusver erg actief op de transfermarkt en daar is Slot blij mee. "Dan is het de vraag hoe snel die inzetbaar zijn qua fitheid. Dus dat zal best nog wel eens puzzel worden. De eerste competitiewedstrijd zal als een wedstrijd in de voorbereiding voelen qua speelminuten geven aan jongens, omdat er meerderen zijn die nog geen negentig minuten kunnen spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!