Reactie

Brobbey ziet verhuur niet zitten: 'Heb je dat van mij gehoord? Nee'

Brobbey ziet verhuur niet zitten: 'Heb je dat van mij gehoord? Nee'

11-11-2021 21:49

Brian Brobbey is niet van plan om zich in de winterstop te laten verhuren. De jonge spits speelt niet bij RB Leipzig en maakte tot dusver slechts 37 minuten in de Bundesliga, maar hij zet in op beterschap in Oost-Duitsland.

Brobbey verliet Ajax afgelopen zomer transfervrij nadat hij geen overeenstemming met de club kon bereiken over een nieuw contract. Bij Leipzig gaat het echter ook nog niet zoals de aanvaller had gewild. "Het is niet leuk natuurlijk, maar ja..", zegt hij voor de camera van ESPN. "Iedereen wil graag spelen."

De verslaggever oppert vervolgens dat een verhuurperiode misschien een optie is voor de Amsterdammer om aan speeltijd te kunnen komen. Dat wordt door de hoofdrolspeler zelf resoluut van de hand gewezen. "Dat heb je niet van mij gehoord, toch?", reageert hij fel. "Nee, dat wil ik niet."

Afgelopen zomer ging het verhaal dat Ajax Brobbey alweer terug wilde halen. Ook nu zou directeur voetbalzaken Marc Overmars contact hebben gehad met zaakwaarnemer Mino Raiola om te polsen of de jonge spits misschien terug wil keren in Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!