Nieuws

Heerenveen blij met terugkeer van Van Hooijdonk: 'Maar het ging niet vanzelf'

Heerenveen blij met terugkeer van Van Hooijdonk: 'Maar het ging niet vanzelf'

26-07-2022 19:56

Sydney van Hooijdonk is weer terug bij sc Heerenveen, tot groot genoegen van Ferry de Haan. De technisch manager van de Friezen vertelt dat het aantrekken van de spits niet zonder slag of stoot ging.

"We zijn er zeker blij mee, maar het ging niet vanzelf", vertelt De Haan in gesprek met Omrop Fryslân. "Bologna was zelf op zoek naar vervanging en daar zijn ze tot nu toe niet in geslaagd. Toen wij aangaven dat we daar niet op wilden wachten, kwam alles in een stroomversnelling. Iedereen was er wel van overtuigd dat Heerenveen het beste podium voor Sydney zou zijn."

Heerenveen is na de komst van Van Hooijdonk nog niet uitgewinkeld. De Friezen hopen deze zomer nog een verdediger, middenvelder en een extra spits aan te trekken. "We willen kijken of we iemand op kunnen trainen, zodat hij er volgend seizoen kan staan", aldus De Haan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!