Transfernieuws

'Danjuma op de radar van Liverpool: Engelsen willen hem deze winter nog overnemen'

'Danjuma op de radar van Liverpool: Engelsen willen hem deze winter nog overnemen'

11-11-2021 16:40

Arnaut Danjuma kan de overstap naar Liverpool FC maken. De buitenspeler van Villarreal CF staat in de belangstelling van de Engelse club, die hem het liefst deze winter al zien komen.

Villarreal zit daar echter niet op te wachten. Danjuma is bezig aan een ijzersterke reeks wedstrijden sinds zijn komst naar Spanje, wat niet onopgemerkt is gebleven bij de Europese top. Sky Sports weet dat Liverpool het meest serieus zou zijn. Dat is niet zonder reden: Jürgen Klopp mist in januari zijn buitenspelers en tevens sterspelers Sadio Mané en Mohamed Salah, omdat zij met hun land deelnemen aan de Afrika Cup.

Het Engelse medium weet dat de Spaanse werkgever van Danjuma niet bereid is om mee te werken aan een winters vertrek van hun revelatie. Een interessant transferspel kan zodoende ontstaan, waarin Liverpool aan het langste eind hoopt te trekken. The Reds willen naar verluidt geen 'paniekaankopen' doen omdat ze schaars in de buitenspelers zitten, al is elk buitenkansje welkom. De Nederlander wordt gezien als een buitenkans.

De groepsfase van de Afrika Cup begint op 9 januari en duurt tot 20 januari. Afhankelijk van wanneer Liverpool spelers moeten afstaan aan hun land, mist Klopp de Afrikaanse spelers op z'n minst drie duels. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!