Nieuws

'Nog steeds geen witte rook in Brugge: onderhandelingen De Ketelaere lopen vast'

'Nog steeds geen witte rook in Brugge: onderhandelingen De Ketelaere lopen vast'

26-07-2022 16:40 Laatste update: 16:41

Club Brugge en AC Milan hebben nog steeds geen akkoord bereikt over de transfer van Charles De Ketelaere. De clubs hadden een meeting ingepland, maar hier is volgens Het Laatste Nieuws geen akkoord bereikt.

Club Brugge en AC Milan hadden in het Zwitsere Lugano afgesproken om de transfer van De Ketelaere te bespreken. Technisch directeur Paolo Maldini kwam met een verbeterd bod, maar volgens de Belgen was dit niet de gewenste transfersom. Hierdoor duurt de transfersoap voort. Leeds United bracht onlangs al een bod van veertig miljoen euro uit, maar De Ketelaere lijkt zijn zinnen gezet te hebben op AC Milan.

Naar verluidt heeft AC Milan nog altijd wel interesse in de spelmaker van Club Brugge. Daarnaast hopen de Italianen ook op de komst van Renato Sanches. Alhoewel Paris Saint-Germain de beste papieren heeft, probeert Maldini de Portugese Golden Boy van 2016 te overtuigen. Tot slot wordt de mogelijkheid onderzocht om Tanganga te huren van Tottenham Hotspur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!