Nieuws

Dessers stopt niet met scoren: Belg verantwoordelijk voor vierklapper in oefenduel

Dessers stopt niet met scoren: Belg verantwoordelijk voor vierklapper in oefenduel

11-11-2021 16:02

Feyenoord heeft donderdagmiddag een oefenzege geboekt op NEC. Waar het in de competitie al 5-3 werd voor de Rotterdammers, stond er dit keer 4-3 op het scorebord na negentig minuten. Cyriel Dessers maakte alle vier de goals aan Feyenoord-zijde.

Op Varkenoord traden beide ploegen aan zonder internationals. De bezoekers kwamen via Javier Vet nog op voorsprong, maar daarna was het Dessers die het heft in handen nam. Pedro Ruiz en Jordy Bruijn deden namens NEC nog wat terug, al had Dessers er bij het doelpunt van laatstgenoemde al vier in liggen. De Belgische spits verkeerd in bloedvorm, nadat hij ook al de winnende goals maakte tegen Sparta Rotterdam (0-1), Union Berlin (1-2) en AZ (0-1).

Behalve Dessers stond ook Mark Diemers bij Feyenoord aan de aftrap. De middenvelder kwam in competitieverband nog niet in actie voor Feyenoord, gezien de blessure die hij in de voorbereiding opliep.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!