Nieuws

Drama voor Juventus en Pogba: middenvelder loopt meniscusblessure op

Drama voor Juventus en Pogba: middenvelder loopt meniscusblessure op

26-07-2022 06:51

Slecht nieuws voor Paul Pogba en Juventus: de Franse middenvelder heeft een meniscusblessure opgelopen aan zijn rechterknie. Dat meldt Juventus via de officiële kanalen.

Momenteel verblijft De Oude Dame in Los Angeles ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zondag al verliet Pogba eerder dan zijn teamgenoten de training, omdat hij last had van het team. De medische staf van de Italianen onderwierpen de international direct aan diverse tests.

Zij kwamen tot de conclusie dat een orthopeed (medisch specialist) verder onderzoek moet doen en moet bepalen of Pogba geopereerd moet worden. In ieder geval is al duidelijk dat de van Manchester United overgekomen spelverdeler niet meereist naar Dallas, waar Juventus het trainingskamp vervolgt.

Juventus zegt niets over een eventuele revalidatieperiode. Schattingen over de duur van het herstel lopen uiteen in Italiaanse media. Tuttosport houdt het op een periode van vier tot vijf weken, waar La Gazetta dello Sport over twee maanden rept.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!