Nieuws

'Roma klopt aan bij Ten Hag: Mourinho wil hereniging met twijfelende Mancunian'

'Roma klopt aan bij Ten Hag: Mourinho wil hereniging met twijfelende Mancunian'

25-07-2022 23:54 Laatste update: 23:55

AS Roma is serieus in de markt voor Eric Bailly. Volgens de Italiaanse journalist Gianluca di Marzio heeft José Mourinho aangestuurd op een hernieuwde samenwerking met de verdediger die hij al eerder onder zijn vleugel had bij Manchester United.

De Italiaanse interesse wordt bevestigd door het Engelse Sky Sports. Het medium weet daarbij te vermelden dat de Ivoriaanse verdediger ik gesprek wil met Erik ten Hag over zijn toekomst bij United. In de wedstrijden die in de voorbereiding werd afgewerkt, kon Bailly geen enkele keer rekenen op een plekje bij de eerste elf. Invallen deed hij wel, in drie van de vier duels.

Mocht tijdens het gesprek blijken dat het ernaar uitziet dat er weinig speeltijd in het vat zit voor Bailly, dan lijkt hij open te staan voor onderhandelingen met Roma. De verdediger staat nog onder contract tot 2024 in Manchester en heeft nog een optie voor een extra seizoen.

Roma is op dreef tijdens deze transferperiode. Eerder werden Mile Svilar (Benfica), Zeki Celik (Lille OSC), Nemanja Matic (Manchester United) en topspeler Paulo Dybala (Juventus) al vastgelegd. Daar zou de naam van Georginio Wijnaldum ook nog eens bij kunnen komen. De middenvelder van Paris Saint-Germain staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Romeinen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!