Nieuws

Barça doet een 'Luuk-de-Jongetje': Koundé pronkt voor enkele minuten op de website

Barça doet een 'Luuk-de-Jongetje': Koundé pronkt voor enkele minuten op de website

25-07-2022 22:42

Jules Koundé staat nog altijd onder contract bij Sevilla FC, maar een werknemer van FC Barcelona dacht daar maandagavond anders over. Het shirt van de Franse verdediger was voor enkele minuten te bestellen in de webshop van de Catalanen.

Naar verwachting gaat Barça met Koundé aan de haal. De Blaugranas zouden Chelsea hebben afgetroefd in de strijd om de handtekening van de rechtspoot, maar van een officiële deal is nog geen sprake. Toch heeft het er alle schijn van dat het toch snel zal rondkomen.

De Spaanse YouTuber Mancuer ontdekte de fout in de Barça-webshop. Voor een duur van enkele minuten was het mogelijk om het shirt van Koundé te bestellen. De naam van de Sevilla-speler verscheen in het dropdown menu, zonder rugnummer weliswaar.

Waar hebben we iets soortgelijks eerder gezien? Dat was bij Sevilla zelf. Een aantal weken geleden hadden eenzelfde soort voorval, rondom de transfer van Luuk de Jong. Een medewerkers van de Andalusiërs zette het afscheidsbericht van de spits wat te vroeg op de website. Enkele uren later werd hij gepresenteerd bij PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!