Transfernieuws

Dani Alves haalt Barça aan bij Pumas-presentatie: 'Had me gewoon gebeld!'

Dani Alves haalt Barça aan bij Pumas-presentatie: 'Had me gewoon gebeld!'

25-07-2022 09:40 Laatste update: 09:43

Dani Alves werd het afgelopen weekend gepresenteerd als nieuwe aanwinst van het Mexicaanse Pumas, maar de Braziliaan kon het niet laten om nog één keer in te gaan op de handelswijze van FC Barcelona. De 39-jarige rechtsback voelt zich nog altijd slecht behandeld door de Catalaanse club. 

De Braziliaan vertrok na zijn tweede periode bij Barcelona al na een half jaar en zei onlangs de club 'eeuwig dankbaar' te zijn. "Er zijn manieren en middelen om elkaar te respecteren, er zijn mensen die geweldige dingen hebben gedaan bij Barça", zegt Dani Alves tijdens zijn presentatie bij Pumas, opgetekend door AS. "Dus ik zei: 'eeuwig dankbaar', maar niet voor hoe ze mijn vertrek hebben aangepakt. Toen ik naar Barça ging, zei ik dat ze nooit problemen met me zouden hebben. Wonen in Barcelona is een geschenk van het leven."

"Als het niet gaat, gaat het niet", vervolgt Alves. "Maar ze hadden bijna een maand de tijd om te zeggen dat er niet zou worden verlengd. Ik had voor zes maanden getekend... en ze waren klaar. Begrijpelijk. Maar laat het me van tevoren weten! De laatste wedstrijd in Camp Nou, tegen Villarreal, hadden ze me kunnen zeggen: Dani, je gaat hier niet verder. Daar had ik afscheid kunnen nemen van de mensen", besluit Alves.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!