Nieuws

'Van den Berg kan alsnog terecht in Premier League: mooie overstap lonkt'

'Van den Berg kan alsnog terecht in Premier League: mooie overstap lonkt'

25-07-2022 08:12

Sepp van den Berg kan bij Liverpool FC nog niet op speelminuten rekenen, maar de Nederlandse verdediger staat elders in Engeland ook op de radar. Bournemouth zou de twintigjarige speler graag willen overnemen. 

Dat shrijft The Daily Mail. Van den Berg arriveerde in 2019 bij The Reds en verliet PEC Zwolle. De Engelse club verhuurde Van den Berg anderhalf seizoen aan Preston, waar de verdediger een sterke indruk maakte. Nu wil Bournemouth Van den Berg graag huren van Liverpool. 

Van den Berg staat tot 2024 onder contract bij Liverpool en hoeft voorlopig niet te rekenen op speeltijd. Met Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Joe Gomez en Joel Matip is de concurrentie moordend op Anfield. Liverpool wil de jongeling echter wel speeltijd geven en bekijkt daarom de optie om nogmaals een huurovereenkomst te sluiten. Liverpool betaalde in 2019 een slordige twee miljoen euro voor de diensten van de verdediger, die de jeugdopleiding bij PEC doorliep. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!