Transfernieuws

'Feyenoord moet opschieten: Boëtius krijgt bod en kan terugkeren naar Bundesliga'

'Feyenoord moet opschieten: Boëtius krijgt bod en kan terugkeren naar Bundesliga'

25-07-2022 07:29 Laatste update: 07:32

Feyenoord moet opschieten als de club wil doorpakken voor Jean-Paul Boëtius. De voormalig speler van FSV Mainz traint momenteel mee met Feyenoord en kan daar misschien een contract ondertekenen, maar Hertha BSC gaat zich ook melden voor de aanvallende middenvelder. 

Dat meldt Kicker. Boëtius verliet onlangs het Duitse FSV Mainz en is sindsdien clubloos. De 28-jarige Nederlander traint nu een week met Feyenoord mee om zijn conditie op peil te houden en maakte al minuten tegen Union Sint Gillis en Olympique Lyon, waar hij een goede indruk maakte. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908 ligt er een tweejarig contract voor Boëtius klaar als hij in Rotterdam weet te overtuigen, maar daar moet Feyenoord nu wellicht mee opschieten. Boëtius is bekend met de Bundesliga en speelde tussen 2018 en 2022 voor FSV Mainz, dat vorig seizoen achtste werd op het hoogste niveau in Duitsland. 

"Hij traint in eerste instantie mee", zei trainer Arne Slot zondag tegenover ESPN. "Als het zo is dat wij besluiten om wat met hem te willen, moet hij dat vervolgens ook nog zélf willen. Op dit moment is het alleen meetrainen. Voor de posities waar hij voor in beeld komt, zijn wij eigenlijk vrij goed voorzien met Orkun Kökçü, Fredrik Aursnes en Mats Wieffer, die helaas nog geblesseerd is." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!