Transfernieuws

'Gakpo mag niet nu nog weg, clubs moeten met gigantisch bedrag komen'

'Gakpo mag niet nu nog weg, clubs moeten met gigantisch bedrag komen'

25-07-2022 07:15

Cody Gakpo staat nog altijd op het lijstje van enkele Premier League-clubs, maar de Nederlandse aanvaller lijkt daar niet door afgeleid. De linksbuiten was direct trefzeker tegen Real Betis en lijkt volledig op PSV te zijn gefocust. 

Naast alle slagen die PSV sloeg op de transfermarkt, lijkt voor nu het andere doel ook te zijn bereikt: steunpilaren als Ibrahim Sangaré, Noni Madueke en Cody Gakpo behouden. Laatstgenoemde kan op de interesse van onder meer Arsenal, Leeds United en Southampton FC rekenen. Of er al biedingen zijn geweest, is onbekend, aldus het Eindhovens Dagblad

'Trainer Ruud van Nistelrooij weet het al een aantal jaren en binnen de directiekamer wordt het ook onderkend: Gakpo mag niet weg vlak voor en tijdens de Champions League-campagne van PSV', schrijft het dagblad. 'Wat clubs nu ook zullen proberen, ze zullen met een werkelijk gigantisch bedrag moeten komen om PSV te vermurwen.'

Voor PSV begint een belangrijke en zware week. Ajax wacht zaterdag voor de Johan Cruijff Schaal en enkele dagen later speelt PSV tegen AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League. Met een overwinning in het tweeluik tegen de Fransen wordt ongeveer 35 miljoen euro verdiend, die PSV goed kan gebruiken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!