Nieuws

Forse kritiek op Jahanbakhsh: 'Deze jongen moet Excelsior, NEC of NAC helpen'

Forse kritiek op Jahanbakhsh: 'Deze jongen moet Excelsior, NEC of NAC helpen'

24-07-2022 22:36

Rob Jacobs maakt zich zorgen over de staat van het huidige Feyenoord. De oud-trainer van de Rotterdammers heeft vertrouwen in Arne Slot, maar vindt de voorste linie erg zwak.

Feyenoord verloor zondag in de eigen Kuip met 0-2 van Olympique Lyon en kent tot dusver een matige voorbereiding op het nieuwe seizoen. "Je vraagt je af wie in godsnaam bij Feyenoord een goal moet maken. Dat zal een belangrijk knelpunt zijn", reageert Jacobs bij RTV Rijnmond. "Ik ben blij dat Slot zijn contract verlengd heeft, omdat ik ervan overtuigd ben dat het met hem in orde komt. Hij weet wat er nodig is om Feyenoord op het niveau van vorig jaar te brengen. Dat moet echt gebeuren. Daar kijk ik dan weer naar uit."

Ook tegen Lyon had Feyenoord moeite met kansen creëren en doelpunten maken. Jacobs vindt dat het te makkelijk is om alleen naar Danilo te wijzen. "Hij kan het niet alleen. Als spits ben je afhankelijk van wat je krijgt, maar je moet ook zelf wat kunnen. Dit was ook niet zo'n eenvoudige tegenstander. En als we aan Jahanbakhsh gaan beginnen, vraag ik me af wat de doelstelling is. Laat dan een jongen van Varkenoord meedoen. We moeten ermee oppassen om daarmee verder te gaan."

"Daar worden de mensen niet vrolijk van. Het is een geweldige speler geweest, maar dat kan niet meer. Natuurlijk heeft hij geweldig getraind, maar deze jongen moet Excelsior, NEC of NAC Breda helpen. Het is geen speler voor Feyenoord", besluit Jacobs.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!