Nieuws

Slot geeft Arnesen-update: Beter, maar nog niet zoals hij en wij zouden willen

Slot geeft Arnesen-update: "Beter, maar nog niet zoals hij en wij zouden willen"

24-07-2022 22:16 Laatste update: 22:17

De gezondheid van Frank Arnesen gaat vooruit, vertelt Feyenoord-trainer Arne Slot. De technisch directeur van de Rotterdammers legde onlangs zijn taken neer vanwege fysieke ongemakken.

Arnesen liep een infectie in zijn knie op, maar leek succesvol te herstellen en dus door te kunnen gaan met zijn werk. Echter kreeg de Deen een terugslag en daarom heeft hij op doktersadvies zijn taken bij Feyenoord voorlopig neergelegd. Slot kreeg op de persconferentie na het duel met Olympique Lyon de vraag hoe het gaat met Arnesen. "Beter, maar nog niet zoals hij en wij zouden willen."

"Het is nog niet zo dat hij actief is. Ik spreek hem wel weer wat vaker, maar helaas is hij nog niet in staat om naar de club te komen. Het is prettig om van hem te horen dat hij aan de betere hand is. Hij is nog niet op het niveau dat hij kan werken", besluit Slot.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!