Nieuws

Kökcü sluit langer verblijf bij Feyenoord niet uit: 'Voor nu speelt er nog niks'

Kökcü sluit langer verblijf bij Feyenoord niet uit: 'Voor nu speelt er nog niks'

24-07-2022 20:38 Laatste update: 20:40
1

Orkun Kökcü vertelt na de wedstrijd tegen Olympique Lyon dat er momenteel geen sprake is van een vertrek bij Feyenoord. De Turks international sluit een transfer echter nog niet helemaal uit.

Kökcü beschikt bij Feyenoord nog over een driejarig contract en dus kan De Stadionclub hoog in de boom gaan zitten qua vraagprijs. De middenvelder werd de voorbije tijd aan veel clubs gelinkt, maar is nog altijd speler van Feyenoord. "Ik heb veel met de trainer gesproken de afgelopen weken en zolang ik niks hoor, ben ik echt met mijn hoofd hier", vertelt Kökcü bij ESPN. "Je weet nooit hoe het in het voetbal loopt. Als er een club komt die biedt wat Feyenoord wil, kan het zomaar zo zijn. Maar voor nu speelt er nog niks."

Kökcü heeft ook een fijne samenwerking met Arne Slot. "Hij wil me er gewoon bij hebben. Ik heb sowieso nog punten die ik kan verbeteren en hij is van mening dat hij me daarbij kan ondersteunen. Dat denk ik ook."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!