Nieuws

Toornstra draait er niet omheen: 'Het is duidelijk dat er nog spelers bij moeten'

Toornstra draait er niet omheen: 'Het is duidelijk dat er nog spelers bij moeten'

24-07-2022 19:56 Laatste update: 19:57

Jens Toornstra ziet dat Feyenoord progressie boekt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De 33-jarige middenvelder vindt wel dat er nog nieuwe spelers naar Rotterdam moeten komen.

Feyenoord verloor zondag met 0-2 van Olympique Lyon en dat is niet de eerste oefenwedstrijd die verloren werd. "De resultaten tot nu toe zijn natuurlijk niet goed", reageert Toornstra voor de camera van ESPN. "We willen zelf ook beter. Qua spel denk ik wel dat we stappen maken, alleen we zijn er nog niet. Dat is duidelijk."

"We hebben een hele nieuwe voorhoede en die moeten ook aan elkaar wennen", vervolgt Toornstra. "De middenvelders moeten aan de aanvallers wennen. Dat is gewoon een proces en dat heb je niet in twee, drie weken allemaal voor elkaar. We moeten gewoon stappen zetten. Het is duidelijk dat er nog spelers bij moeten, maar dat is aan de mensen bovenin. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!