Nieuws

Bosz woedend: Je kan niet met 5-0 verliezen tegen een ploeg als Willem II

Bosz woedend: "Je kan niet met 5-0 verliezen tegen een ploeg als Willem II"

23-07-2022 19:34

Peter Bosz is zeer ontevreden over zijn Olympique Lyon. De Fransen verloren met 5-0 van Willem II tot groot ongenoegen van de Nederlandse oefenmeester.

Lyon startte met veel spelers die normaal op de bank zitten aan het duel, maar verschenen ook met onder meer Jerome Boateng, Houssem Aouar en Romain Faivre in de basis. "Je kan niet met 5-0 verliezen tegen een ploeg als Willem II", reageert Bosz na afloop bij  OL TV. "Maar de nederlaag is verdiend. We waren heel slecht. Het doel was om de negentig minuten uit te spelen, maar als je met de rust al 3-0 achterstaat moet je wat trots en bravoure tonen."

"In de tweede helft hadden we terug moeten duwen. Dat is niet gebeurd. Het probleem lag bij de wilskracht en motivatie van onze ploeg", vervolgt Bosz. "De spelers van Willem II wilden graag winnen. Zondag zien we een ander Olympique Lyon dan vandaag", doelt Bosz op de oefenwedstrijd tegen Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!