Nieuws

Bergwijn: 'Niet het gevoel dat ik gefaald heb, ik zie Ajax als een stap vooruit'

Bergwijn: 'Niet het gevoel dat ik gefaald heb, ik zie Ajax als een stap vooruit'

23-07-2022 16:25 Laatste update: 16:26
1

Steven Bergwijn ziet zijn transfer naar Ajax als een stap vooruit. De aanvaller liet Tottenham Hotspur achter zich en stelt dat hij in Londen ‘gewoon pech heeft gehad’.

Ajax nam Bergwijn deze zomer voor iets meer dan 31 miljoen euro over van Tottenham. "Ik heb niet echt het gevoel dat ik daar heb gefaald. Ik denk dat ik ook gewoon een beetje pech heb gehad", vertelt de Oranje-international tegen de NOS. "Ik heb veel verschillende trainers gehad en soms heb je in het voetbal gewoon wat geluk nodig. Ik heb daar veel mooie dingen laten zien, alleen was het voor mij wel tijd om een nieuwe stap te maken."

"Ik zie Ajax als een stap vooruit. Ze spelen altijd goed voetbal en doen vaak mee in de Champions League", vervolgt Bergwijn, die de keuze voor Ajax ook heeft gemaakt met het aankomende WK in zijn achterhoofd. "Voor de bondscoach is het belangrijk dat ik regelmatig speel, het maakt niet uit waar. Ik heb wel met hem over Ajax gesproken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!