Oefenwedstrijd tegen PSG gaat verloren: dramatisch persoonlijk debuut voor Linssen

23-07-2022 13:54
1

Bryan Linssen zal met weinig plezier terugdenken aan zijn debuut voor het Japanse Urawa Red Diamonds. De aanvaller moest uitgerekend in de oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain al na acht minuten de strijd geblesseerd staken. De Franse grootmacht won het duel met 0-3.

Direct na rust kwam Linssen voor het eerst in actie voor zijn nieuwe werkgever. De Japanners maakte eerder deze zomer nog één miljoen euro over naar Rotterdam om zich van de komst van de Limburger te verzekeren. Zijn bijdrage in het oefenduel met de supersterren van PSG bleef dus beperkt tot slechts acht minuten. Met een spierblessure moest de spits het veld verlaten.

Op het moment dat Linssen van het veld ging, leidden de Parijzenaren met 2-0. Pablo Sarabia en Kylian Mbappé waren de doelpuntenmakers. Kort na het horrordebuut van de oud-Feyenoorder kwamen ook Lionel Messi en Neymar binnen de lijnen. Zij scoorden echt niet. Het was de talentvolle Arnaud Kalimuendo die de eindstand op 0-3 bepaalde.