Transfernieuws

'Gnonto niet langer in beeld bij Feyenoord: club schakelt over naar Belg'

'Gnonto niet langer in beeld bij Feyenoord: club schakelt over naar Belg'

23-07-2022 13:11 Laatste update: 13:14
2

Feyenoord roert zich de afgelopen weken nadrukkelijk op de transfermarkt en is in de zoektocht naar een 'pure' linksbuiten uitgekomen bij Largie Ramazani. Momenteel staat de aanvaller nog onder contract bij het Spaanse UD Almería, waardoor er een transfersom voor hem op tafel moet komen.

Het nieuws wordt gebracht door het doorgaans betrouwbare 1908. Sinds 2020 speelt de jeugdinternational van België in Spanje. Daarvoor was hij actief in de jeugdopleidingen van onder meer Charlton Athletic en Manchester United. Het afgelopen jaar werkte Ramazani zijn wedstrijden af in de La Liga 2. In dertig wedstrijden kwam hij tot acht goals en één assist en leverde hij zo een wezenlijk bijdrage aan de promotie naar het hoogste niveau.

Daarnaast mocht hij drie keer opdraven in de strijd om de Copa del Rey. In die duels kwam hij tot één treffer. Het contract van de watervlugge buitenspeler loopt bij Almería nog drie jaar door. Ramazani zelf ziet de overstap naar De Kuip volgens 1908 zitten. 'Zij komst wordt als haalbaar ingeschat', zo klinkt het. Met de eventuele komst van de Belg naar Rotterdam is de komst van Italiaans international Wilfried Gnonto definitief van de baan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!