Nieuws

'Napoli aast op Mazraoui: Italianen maken werk van winterse komst'

'Napoli aast op Mazraoui: Italianen maken werk van winterse komst'

10-11-2021 16:02

Noussair Mazraoui staat in de belangstelling van Napoli. De Ajacied loopt komende zomer uit zijn contract, dus mocht Ajax nog wat willen verdienen aan de rechtsback, zal de club hem deze winter moeten verkopen.

De contractonderhandelingen tussen Ajax en Mazraoui lopen niet vlekkeloos, wat ook Napoli ter ore is gekomen. La Gazzetta dello Sport meldt dat de Napolitanen willen profiteren van de 'gecompliceerde' onderhandelingen. De roze sportkrant meent via bronnen te hebben gehoord dat Mazraoui niet onwelwillend tegenover een vertrek naar de Serie A staat.

De Ajacied stelde in een interview met Andy van der Meijde in het programma Bij Andy in de Auto al dat naarmate de tijd vordert een contractverlenging 'steeds moeilijker' wordt. "We zijn nu nog bezig met het proces van praten en onderhandelen. Dat is nu echt vol aan de gang. We moeten kijken wat eruit komt. Mensen zijn niet dom. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt", stelt hij.

Mazraoui, imiddels 24, speelt al zeventien jaar bij Ajax, waardoor hij zichzelf een stap hogerop wel toedicht. "Op een gegeven moment krijg je wel het gevoel van: ik wil een stap maken. Ik wil niet zeggen dat het dit seizoen zo moet zijn, maar het moet ook niet langer dan twee jaar meer duren", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!