Opstellingen

Chong en Malacia op de bank bij Ten Hag, Van de Beek wel in United-basis

Chong en Malacia op de bank bij Ten Hag, Van de Beek wel in United-basis

23-07-2022 11:10 Laatste update: 11:36

Erik ten Hag heeft zijn opstelling voor het oefenduel met Aston Villa bekendgemaakt. De Nederlandse Manchester United-manager houdt Tyrell Malacia en Tahith Chong op de bank. Donny van de Beek heeft wel een basisplaats.

Niet voor het eerst deze voorbereiding kiest Ten Hag voor een ijzersterke opstelling. David de Gea keert terug van een lichte blessure en voor hem staat een achterhoede bestaande uit Luke Shaw, Victor Lindelöf, Harry Maguire en Diogo Dalot. Fred is de controleur op het middenveld en wordt geflankeerd door Bruno Fernandes en Donny van de Beek. Anthony Martial, de afgelopen wedstrijden telkens trefzeker, vormt de aanval met Marcus Rashford en Jadon Snacho.

De wedstrijd tegen The Villans is de laatste oefenpot die The Mancunians spelen in Australië. Vervolgens vertrekken de Engelsen naar het Noorse Oslo waar volgende week zaterdag een duel met Atlético Madrid op het programma staat. De voorbereiding wordt een dag later afgesloten op Old Trafford tegen het Spaanse Rayo Vallecano. Ten Hag is nog altijd ongeslagen als manager van de grootmacht. Alle drie de voorgaande duels leverden klinkende overwinningen op. Manchester United was te sterk voor achtereenvolgens Liverpool (4-0), Melbourne Victory (1-4) en Crystal Palace (3-1).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!