Transfernieuws

De Telegraaf: FC Utrecht mengt zich in de strijd om handtekening van Eiting

De Telegraaf: FC Utrecht mengt zich in de strijd om handtekening van Eiting

23-07-2022 09:56 Laatste update: 10:50
1

FC Utrecht is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. De Domstedelingen gaan het proberen om Carel Eiting op te pikken, die momenteel zonder club zit.

Dat meldt De Telegraaf. Utrecht is niet de enige club die belangstelling toont in Eiting. Ook het Italiaanse SPAL en FC Volendam zou graag met de middenvelder aan de haal gaan. Wim Jonk, trainer van Het Andere Oranje, stak het eerder al niet onder stoelen of banken dat hij denkt dat de oud-Ajacied goed bij de club past.

Bij Utrecht moet Eiting het middenveld komen versterken. De ploeg van trainer Henk Fraser voegde met Luuk Brouwers (Go Ahead Eagles) en Taylor Booth (Bayern München) al twee middenvelders toe aan de selectie. Toch lijkt hij hiermee in te spelen op de mogelijk vertrekkende Quinten Timber, die in de belangstelling staat van Feyenoord en buitenlandse clubs.

Eiting kwam tot 31 wedstrijden in de hoofdmacht naar Ajax, waarna hij op huurbasis naar Huddersfield Town vertrok. Daar dwong hij een transfer naar KRC Genk waar John van de Brom destijds hoofdtrainer was. Potten breken deed hij niet in België, waardoor hij weer aan de slag ging bij Huddersfield. Momenteel is de middenvelder dus transfervrij. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!